A Föld néhány pontján az űrből származó különleges kövek találhatók. A kőzetek anyaga moldavit és belőlük energia árad. Sugárzik, de nem radioaktív, mondja az amerikai „Nexus” című magazin 2002. március-áprilisi száma. (59. oldal) Az egyik kő egy tibeti kolostorban van, Lhászától nem messze. Egy másik kő a New yorki „Museum of Natural History” (Természettani Múzeum) egyik osztályán van tárolva. A harmadik követ pedig a Tibet-Kínai határ közelében rejlő titokzatos városban őrzik. A helység neve Agartha. A lap szerint a 19. században „beavatottak” jelezték, hogy egy negyedik titokzatos kő is létezik ez pedig MAGYARORSZÁGON található egy kis falu közelében. Ő szerintük a helység neve Stregocivar.*E rejtélyes kő az egyik KULCS, mely a más űrsíkokba vezető ajtókat nyitja. Azt mondják, hogy aki a kő mellett elaludt, annak furcsa álmai keletkeztek. Egyes vélemények szerint a kövek a Szíriuszról származnak, és Orioni üzenetet tartalmaznak. Az egyik kövön állítólag írásjelek is voltak. *

A „Stregocivar” valószínűleg az idegenek pontatlan kiejtése alapján leírt névforma. A pontos írásmód REGÉCI VÁR lehet. Ez a Borsod-Abaúj-Zemlén megyei REGÉCI VÁR. Regéc a Zempléni hegység falvainak egyike, Miskolctól kb. 55 km észak-keleti irányban. Még láthatók a híres Rákóczi vár maradványai. EZ A REGÉCI VÁR. Monda él ezen a vidéken arról, hogy több Rákóczi várat alagút-rendszer köt össze. Közel van a szép Boldogkő vára is. Híres ez a vidék. Híres, szép és titokzatos. Mi a tokaji bor titka? Miért zamatosabb az a tokaji bor, amelyik gönci hordókban van érlelve? Miért innen indult több szabadságmozgalmunk? Vizsolyban adták ki Károli Gáspár bibliáját 1590-ben. Sárospatak a lélek és az ész városa, ahol Szeges János (Comenius) is tanított. Pataktól kb. 30 km Széphalom, itt lakott feleségével Kazinczy Ferenc 1806-1831 között. Szinte a szomszédban van Borsi, II. Rákóczi Ferenc szülőfaluja.

Ma erőszakos határ választja el az anyaországtól. A Bodrog folyótól nem messze van Karos, ahol elődeid már 6 ezer éve laknak. Monokon született Kossuth Lajos. Földi halandó, akit szerencséje szép hazánk e vidékére vezetett, térdelj le és csókold meg az anyaföldet, mert szent földön jársz. Rákóczi, Lórántffy Zsuzsánna, Kazinczy, Kossuth erőforrásának helyén. Szent föld ez, a szabadság és az igazság földje, meríts te is erőt belőle és védd meg. Védd meg az egészet, miden káros hatástól és minden veszélytől. Önmagad véded. Miskolctól kb. 25 km Muhi, az 1241-es nagy ütközet emlékhelye; nézd meg a dombon a kereszt erdőt és mondj egy röpke fohászt az ő és a ma élők lelki üdvéért. Muhi szomszédja Ónod, az itteni várban született Lórántffy Zsuzsánna 1600-ban. Még látható a Rákóczi vár megmaradt része az egyik felújított bástyával. A Sajó folyó mellett a vár szomszédságában volt megtartva a híres Ónodi országgyűlés 1707-ben, II. Rákóczi Ferenc idejében, ahol kimondták a Habsburg trónfosztást. „Eb ura fakó!” – volt az ónodi országgyűlés jelmondata.

Gondolkodj e kifejezésen és fejtsd meg jelentését!    

 

000.png